Ακολουθήστε μας:
10890  επιχειρήσεις

ανταποκρίνονται στην αναζήτησή σας για: Φωτισμός

Περισσότερα από 50. 000 είδη λαμπτήρων και λυχνιών για το σπίτι, τον κήπο και τον επαγγελματικό χώρο σας περιμένουν στο κατάστημα φωτιστικών Lampenwelt. de. Εκτός από φωτιστικά εσωτερικού χώρου, όπως... Προμηθευτής:
Schlitz - ΓΕΡΜΑΝΊΑ
Η Yuchi Industrial Limited είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής και διεθνής εξαγωγέας χονδρικής φωτισμού LED. Βρίσκεται στο Shenzhen της Κίνας. Έχουμε περισσότερους από 100 εργάτες και... Προμηθευτής:
Shenzhen - ΚΊΝΑ
ΑΤΕΛΙΕ JEAN PERZEL : καλλιτέχνης, δημιουργός φωτιστικών του κρουαζιερόπλοιου Νορμανδία και του ΟΗΕ. Καλλιτεχνική χύτευση χαλκού και καλλιτεχνική κατασκευή γυαλιού. Από το 1923, τρεις γενιές στην... Προμηθευτής:
Paris - ΓΑΛΛΊΑ
Sara srl, ειδικές λάμπες UV IR : Εισαγωγή και αντιπροσωπεία ειδικών λαμπτήρων, λάμπες υπεριώδων, υπέρυθρων, ειδικοί λαμπτήρες τεχνικής, βιομηχανικής, επιστημονικής χρήσης, υπεριώδους, υπέρυθρης... Προμηθευτής:

Μάρκες : VICTORY LIGHTING | WATLOW | THEIMER | RADIUM | UV-TECHNIK ...

Castellanza - ΙΤΑΛΊΑ
Η Bomaxs Opto-Electronic Co. , Ltd, προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις φωτισμού LED για εμπορικούς, βιομηχανικούς πελάτες kai πελάτες γραφείου σε όλη την Αυστραλία, την Ευρώπη, την Ιαπωνία, τη Βόρεια... Προμηθευτής:
Shenzhen - ΚΊΝΑ
Η Créalum’in είναι μια εταιρεία κατασκευής φωτισμού στα μέτρα των πελατών που ειδικεύεται στην επεξεργασία μετάλλων (χάλυβα, ορείχαλκο και ανοξείδωτο χάλυβα), γυαλί, επιφανειακή επεξεργασία (λείανση,... Προμηθευτής:
Bussy Saint Georges - ΓΑΛΛΊΑ
Η eTraCon Handels GmbH δραστηριοποιείται στον τομέα της διάθεσης λαμπτήρων σε ολόκληρη την ΕΕ. Επί του παρόντος, ο κύριος τομέας δραστηριότητας είναι η διάθεση των μεγάλων ποσοτήτων λαμπτήρων... Προμηθευτής:

Μάρκες : Philips Glühlampe | Edison Leuchtmittel | Edison Lampen

Berlin - ΓΕΡΜΑΝΊΑ
Το εργαστήριο τόρνευσης Peruzzetto Fabio & C. δραστηριοποιείται στον τομέα της κατεργασία μικρών μηχανικών εξαρτημάτων εδώ και 15 έτη. Ιδρύθηκε από τον Arnaldo Peruzzetto, πατέρα του σημερινού... Προμηθευτής:
Ponte Di Piave - ΙΤΑΛΊΑ

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δώστε στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να προβληθεί σε αυτήν τη λίστα
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Création Tief, κατασκευαστής φωτιστικών από υαλόμαζα, ειδικός στα φωτιστικά από κρύσταλλο γυαλιού και υαλόμαζα. Η Création Tief προτείνει στη συλλογή διακοσμητικών φωτιστικών εσωτερικού χώρου... Προμηθευτής:
Aumale - ΓΑΛΛΊΑ
Ο οίκος SOFAR ειδικεύεται από το 1967 στη δημιουργία και τον σχεδιασμό φωτιστικών εμπνευσμένων από τις περιόδους του Art Deco και από τον σχεδιασμό Art Nouveau του διάσημου Hector Guimard. Διαθέτουμε... Προμηθευτής:
Montreuil - ΓΑΛΛΊΑ
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό διατάξεων και εξαρτημάτων για βιομηχανικό και αστικό φωτισμό, μέσω κατασκευής πλακών από κεραμικά, αποζεύκτες και επαφές σύνδεσης. Σχεδιασμός και... Προμηθευτής:
Nigoline-Corte Franca - ΙΤΑΛΊΑ
Ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών για την αντιεκρηκτική προστασία, η R. STAHL έχει μακρόχρονη εμπειρία. Παντού όπου μπορούν να προκύψουν εκρηκτικά μείγματα αερίου-αέρα ή... Προμηθευτής:
Waldenburg - ΓΕΡΜΑΝΊΑ
Η Rolando Luci Ltd είναι ευρωπαίοι διανομείς για μια εκπληκτική σειρά από υψηλής ποιότητας διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά φωτιστικά σχεδιασμού. Ως οι μόνοι αντιπρόσωποι στη Βρετανία της Florian Light... Προμηθευτής:
Bourne - ΗΝΩΜΈΝΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ
Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η Sunnex κατασκευάζει συστήματα φωτισμού, γερά και ανθεκτικά, για τις διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Ολοκληρωμένη σειρά φωτισμού για τους σταθμούς εργασίας, σε... Προμηθευτής:
Aix En Provence Cedex 3 - ΓΑΛΛΊΑ
Εξοπλισμός πυροσβεστικής: Οι προβολείς μας έχουν αρθρωτό σχεδιασμό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χάρη στα επιμέρους εξαρτήματα για σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή. Ακόμα και ως φωτισμός σε υπηρεσίες... Προμηθευτής:
Bielefeld - ΓΕΡΜΑΝΊΑ
Χονδρική πώληση επαγγελματικών συστημάτων φωτισμού και ήχου. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει ολόκληρο το φάσμα της τεχνολογίας εκδηλώσεων. Το σύνθημα της εταιρείας μας είναι απόλυτα σαφές: Σ'... Προμηθευτής:
Günzburg - ΓΕΡΜΑΝΊΑ
Η Terme Quartz International παράγει: λάμπες χαλαζία, UV, IR, όζοντος, ξένου και κρυπτού, για τους κλάδους της αισθητικής, της οικολογίας, της επεξεργασίας υδάτων, της αποστείρωσης και της χημείας. Προμηθευτής:
Acquappesa - ΙΤΑΛΊΑ
Η ITL, INTERNATIONAL TRADING & LIGHTING, μια εταιρεία χονδρικής πώλησης λαμπτήρων και φωτιστικών που προορίζονται για επαγγελματικό φωτισμό, ειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στην εισαγωγή και εξαγωγή... Προμηθευτής:
Molsheim - ΓΑΛΛΊΑ
Για τους τσέχικους κρυστάλλινους πολυελαίους μας χρησιμοποιούμε μηχάνημα κοπής, τόσο με υψηλή περιεκτικότητα σε μόλυβδο όσο και χωρίς μόλυβδο, επεξεργασμένα με ακρίβεια και υψηλής ποιότητας στολίδια... Προμηθευτής:
Semily - ΤΣΕΧΊΑ
Η τυνησιακή εταιρεία φωτισμού STE MAZDA ειδικεύεται στην κατασκευή και διανομή φωτιστικών και συστημάτων εσωτερικού, εξωτερικού και βιομηχανικού φωτισμού. Η εταιρεία προσφέρει μεγάλη γκάμα φωτιστικών... Προμηθευτής:
Tunis - ΤΥΝΗΣΊΑ
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε όλη τη Βενετία χάρη στην εμπειρία πολλών ετών και ασχολείται με την παραγωγή και την πώληση αξεσουάρ από γυαλί για τον κόσμο των φωτιστικών και υιοθετεί όλες τις... Προμηθευτής:
Marcon - ΙΤΑΛΊΑ
Η Quelli in Luce δραστηριοποιείται στον τομέα του φωτισμού εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια. Η επιχείρηση ιδρύθηκε ως παραδοσιακή επιχείρηση οικογενειακής διαχείρισης στην κατασκευή αμπαζούρ. Η... Προμηθευτής:
Sant'antimo - ΙΤΑΛΊΑ
Η εταιρία LIDO ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ είναι μια βιοτεχνία κατασκευής φωτιστικών εξωτερικού χώρου (ορειχάλκινα - πλαστικά - αλουμινίου). Ιδρύθηκε το 1970 και σήμερα η εταιρία κατέχει κυρίαρχη θέση... Προμηθευτής:
Kallithea - ΕΛΛΆΔΑ
Από το 1958, η Linetti Lampadari κατασκευάζει συσκευές φωτισμού για εσωτερικό φωτισμό όσο και σιδηρούχα και μη σιδηρούχα εξαρτήματα. Η επιχείρηση εκτελεί εργασίες για λογαριασμό τρίτων: από το... Προμηθευτής:
Ponte San Marco-Calcinato - ΙΤΑΛΊΑ
Το 1926, η Giona Moscatelli ιδρύει, στο Μιλάνο, την επιχείρηση που διοικεί και κατέχει σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας. Κατά τη δεκαετία του 50, η G. Moscatelli μετατρέπεται σε εταιρεία με... Προμηθευτής:
Milano - ΙΤΑΛΊΑ
Βιομηχανίες ηλεκτρολογικού υλικού με ειδίκευση στα εξής: Συστατικά για αστικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, τεχνική φωτισμού, αξεσουάρ φωτισμού, αρθρωτές συσκευές σειράς ARC και σειράς Venus,... Προμηθευτής:
Ciserano - ΙΤΑΛΊΑ
Η Possoni Illuminazione είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή πολύφωτων από ορείχαλκο, απλίκες, πλαφονιέρες, λάμπες γραφείου και πολύφωτα μεγάλων διαστάσεων για ξενοδοχεία και... Προμηθευτής:
Nova Milanese - ΙΤΑΛΊΑ
Η Best Light ξεχωρίζει με την ικανότητά της να σχετίζει τα καλύτερα προϊόντα με σύνολο εξειδικευμένων υπηρεσιών. Χάρη στην ισχυρή συνεργασία μας με τους καλύτερους εξπρές κούριερ (DHL, TNT, GLS), η... Προμηθευτής:

Μάρκες : SYLVANIA | PHILIPS | OSRAM

Albignasego - ΙΤΑΛΊΑ
Προμηθευτής:
Zhongshan - ΚΊΝΑ
Το όνομα Euro Lamp Art, στην Scandicci, Φλωρεντία, αποτελεί συνώνυμο φωτισμού και σφυρήλατου σιδήρου. Παραδοσιακή παραγωγή φωτιστικών, πολύφωτα, φωτεινά σώματα και διακοσμητικά έπιπλα όπως τραπέζια,... Προμηθευτής:
Scandicci - ΙΤΑΛΊΑ
Top of page